dilluns, 25 de maig del 2015

Xiaomi Mi4i intenta trencar el mercat amb un « smartphone » potent de preu contingut

La firma xinesa ha decidit canviar els materials de la fabricació del seu nou «smartphone» per intentar trencar el mercat amb baixos preus (190 euros). En aquest model en qüestió s'abandona l'alumini trobat en les vores laterals per apostar pel policarbonat.

El Xiaomi Mi4i compta amb una pantalla de 5 polzades tecnologia IPS LCD, seguint la línia traçada pel mercat des de fa dos anys, i aconsegueix treure-li una resolució de Full HD a 1.080 p amb una densitat de 441 píxels per polzades, que el situen prop dels dispositius més avançats. Aquest panell vénen amb una tecnologia per definir la brillantor en funció de les condicions i que han batejat com Sunlight Display.

En el seu interior s'ha incorporat un processador Qualcomm Snapdragon 615 de vuit nuclis, que roden a 1.7 Ghz dos d'ells i la resta a 1.1 Ghz, uns guarismes suficients, sobre el paper, per funcionar de forma fluïda. A més, ofereix 2 GB de memòria RAM, encara que cal destacar que en l'actualitat els dispostivos que exerceixen de vaixells insígnia de les principals marques ja se situen en 3 GB de memòria RAM. Quant a la seva capacitat, ofereix uns limitats 16 GB, encara que es desconeix si serà capaç de augmentar-se mitjançant targeta microSD.

La càmera és de 13 megapíxels amb una obertura d'obertura de f / 2.0, mentre que el sensor frontal se situa en 5 megapíxels, també prou preparat per realitzar videollamadas i prendre autofotos en condicions òptimes. En on han volgut marcar-diferència ha estat a la bateria, que alberga 3.120 mAh, que en teoria prometen una gran autonomia i que és comparable als terminals d'alta gamma. A més, ofereix la possibilitat d'integrar doble SIM, una característica molt estesa en mercats asiàtics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada