dilluns, 25 de maig del 2015

Samsung col·loca 10 milions dels seus nous Galaxy S6 i S6 Edge

Positives dades i bon ritme d'acollida, encara que per sota de les previsions. Samsung ha aconseguit col·locar unes 10 milions d'unitats dels seus nous vaixell insígnia Galaxy S6 i Galaxy S6 Edge en el seu primer mes a la venda, encara que aquesta mateixa quantitat es va aconseguir en tan sols 25 dies amb l'anterior versió, el Galaxy S5.

Segons ha informat el medi «The Korea Herald», que recull estimacions d'un executiu de la companyia, els enviaments mundials del nou telèfon mòbil intel·ligent de la signatura sud-coreana han superat les deu milions d'unitats, aproximadament en el seu primer mes disponible a les botigues . El desglossament de l'acollida de cada versió no ha transcendit.

D'aquesta manera, l'empresa no aconsegueix superar, segons les primeres estimacions -les dades oficials arribaran presumiblement en els propers dies- el ritme de venda de l'anterior model, el Galaxy S5, que va incloure el lector d'empremtes dactilars. El Samsung Galaxy S6 desembarcar el passat 10 d'abril i, entre les novetats, compta amb bateries de càrrega sense fils i una versió amb les vores laterals.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada