dilluns, 25 de maig del 2015

Comença la desfilada de rumors sobre el successor de l'iPhone 6

Més ràpid, amb més memòria RAM i amb una millor càmera. Aquestes són les principals novetats que podria incorporar el successor de l'iPhone 6, el nom del qual encara es desconeix però que, seguint la tònica habitual per Apple es denominarà iPhone 6S, encara que alguns mitjans especialitzats es mostren segurs que es trencarà aquesta dinàmica i passarà a dir iPhone 7 directament.

A tenor de les primeres filtracions i rumors, el successor de l'iPhone 6 seguirà la mateixa línia de disseny que els seus predecessors, encara que també és possible que ens trobem amb alguna que altra sorpresa. Aquestes sorpreses vindran de la mà del maquinari i les prestacions. Segons recull el mitjà especialitzat «Techradar», la memòria RAM del proper «smartphone» serà el doble que en els actuals models, una decisió que tindria sentit ja que aquesta ha estat durament criticada pels analistes i s'espera que al setembre Apple doni el pas d'augmentar els seus recursos.

En el que la majoria de mitjans especialitzats sí que coincideixen és en el llançament de dos models de terminal, una via oberta per Apple fa dues generacions i que en la versió més actual ha inaugurat fins i tot dos tipus de mides. En aquest sentit, el medi «Digitimes» especula entorn de la possibilitat que la companyia torni a la seva essència amb una versió de 4 polzades, mida aquest abandonat en els nous iPhone 6 en detriment d'una major pantalla que segueix l'estela del mercat .

Altres mitjans, com «The Wall Street Journal», s'han atrevit fins i tot a parlar fins i tot de colors de la carcassa. Segons el diari nord-americà, la companyia podria llançar un iPhone color rosa per satisfer la demanda dels seus consumidors femenins. La inclusió de l'Apple SIM i la possibilitat que es converteixi en el primer telèfon mòbil flexible total també ha estat una altra de les especulacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada