dilluns, 25 de maig del 2015

Com vendre un smartphone a internet

Maneres de vendre un smartphone a internet

Ebay:
El mercat d' eBay és Possiblement el lloc més obvi on Vendre el que va seguir , Fins i tot el teu vell Telèfon intel·ligent . Entre els Seves virtuts calç destacar una bona protecci dels compradors , un sistema d'Avaluació i una enorme base d'usuaris , el que fa augmentar els possibilitats de venda .

Fins i tot si som uns orgullosos posseïdors d' 1 Z3 Compact i volem Vendre per 310 € , pot que paper camí AQUESTA Xifra s'aprimi . Tot i haver preparat un anunci fantàstic , eBay és va quedar part del Botí

Vendre'l per internet:

Existeixen diverses pàgines on vendre el teu smartphone de segona mà. Les més populars són segundamano.es, mercadolibre o milanuncios.com. El dolent d'aquestes pàgines és que no tenen cap sistema d'avaluació i cap seguretat de cara al comprador. Per a aquests casos l'ideal és acabar la venda cara a cara.

Per posar un anunci en qualsevol pàgina de segona mà i tenir bon èxit en la venda només has de seguir els mateixos principis que he comentat abans: sinceritat, bon títol, bona descripció i bones fotos. Aquest tipus d'anuncis tenen l'avantatge de no caducar, el que significa que pots tenir bones oportunitats de venda en un termini molt més llarg.

Aquí el preu és fix i la pàgina en principi no es porta comissions per allotjar l'anunci, per tant no exageris amb el preu. Tingues en compte que la gent entra en aquestes webs a la recerca de gangues, així que no exageris. Posa un preu pel que tu també ho compraries i ja veuràs com ràpidament molts interessats van a contactar amb tu. Al nostre Z3 Compact li posaria un preu entre 300 € i 315 €, una mica per sota de la mitjana.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada